Εμπορευόμαστε μεγάλη συλλογή με σετ κρεβατοκάμαρες, που διαθέτουν  όμορφα και ποιοτικά έπιπλα για το υπνοδωμάτιό σας. Όλες οι κρεβατοκάμαρες που σας προσφέρουμε αποτελούν ιδανικές επιλογές για τον προσωπικό σας χώρο και παρέχουν εγγυημένα υψηλή ποιότητα και απαράμιλλη αισθητική. Φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά ξύλου και επενδυμένα με ξεχωριστές λεπτομέρειες, τα έπιπλα της κατηγορίας αυτής, είναι φτιαγμένα για να αναδείξουν το χώρο σας και να σας παρέχουν αυτό που ακριβώς ζητάτε, υψηλό design σε συνδυασμό με λειτουργικότητα και άνεση. Όλα τα μοντέλα ξεχωρίζουν για την αρμονία των χρωμάτων και του σχεδιασμού των υλικών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΑΣΕΙΣ

Η σύγχρονη κουζίνα είναι επικοινωνιακή, εξωστρεφής, δραστήρια, και ο σχεδιασμός της είναι τεχνολογικά οξυδερκής, συνεπής στους στόχους της και αισθητικά όμορφη.
Χρησιμοποιεί συντηριτικά σχήματα που ελίσσονται με δεξιοτεχνία ανάμεσα σε κλασικές ευθείες και soft καμπύλες. Τα λεπτά πάχη στο πάγκο κυριαρχούν, anti-fingerprint επιφάνειες εμφανίζονται, μάρμαρο HPL αντι για αληθινό γρανίτη χρησιμοποιούνται.
Χρωματικά η τάση κινείται στα ουδέτερα και διακριτικά χρώματατων γήινων αποχρώσεων του μπεζ-γκρι, του αλουμινίου και όλων των τόνων του λευκού,λευκου-γκρι. Το ματ κυριαρχεί παντου.
Στα ξύλα υπερισχύουν οι αποχρώσεις του δρυς αντικέ, η νέα γενιά οξυας και τα διάφορα είδη πεύκου.
Η πλέον ισχυρή τάση είναι η επιστροφή των μαρμάρων κλασικής ομορφιάς.

Επικοινωνηστε μαζι μας