Σχετικά με εμάς

Relaxing H1180 Landscape end grain edge 540x400Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο των ξύλινων κατασκευών από το 1979 με πρωτοστάτη τον Μπαρδουνιώτη Δημήτριο που εξελίσσεται σε άριστο ξυλουργό στην προσπάθειά του να δημιουργήσει κατασκευές αντάξιες της εμπιστοσύνης των πελατών του.  

Λόγω της πολυετούς πείρας του στο ξυλουργείο επί της οδού Παπατσώνη 16 ανοίγει το 1987 την πρώτη για τα δεδομένα της Καλαμάτας έκθεσης επίπλων κουζίνας επί της οδού Φαρών.

Σήμερα, έχοντας μεταφέρει την πείρα του στους δύο υιούς του, Γεώργιο & Παναγιώτη , εγγυώνται ποιότητα , άρτια αισθητική , συνέπεια στις παραδόσεις & κυρίως προσιτές τιμές .
Με την πολυετή εμπειρία μας σε ελληνικά και ιταλικα επιπλα κουζινας και την σωστή επιλογή των πρώτων υλών μας, κατορθώνουμε να εγγυώμαστε μέσω των δικών μας κατασκευών στη νέα μας σύγχρονη βιοτεχνία 500m2 στο Ασπρόχωμα Καλαμάτας ,  άριστη ποιότητα υλικών & κατασκευής. Ο εκθεσιακός μας χώρος επι της οδου Αθηνών 160 στην Καλαματα θα σας βοηθήσει να δείτε εκτενή τις πρώτες ύλες μας και την ποιοτητα της δουλειάς μας.
Όλοι οι συνεργαζόμενοι προμηθευτές μας πρώτων υλών έχουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά που απαιτούνται και εγγυώνται την σωστή λειτουργία των προιόντων μας,ακόμα και σε βάθος χρόνου.
 

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες. Επιπλέον, οι προσπάθειές μας εκτείνονται πέρα από την παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσίες after sale service σε αυτούς που τα χρειάζονται..Αναζητούμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και προϊόντα που θα έχουν μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη αισθητική.

 

 

Σχεδιαστε την κουζινα σας

Σχεδιάστε μαζί μας την νεά κουζίνα σας μέσω εκσυγχρονισμένων προγραμμάτων ρεαλιστικής απεικόνισης 3D. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Επικοινωνηστε μαζι μας