ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ.

Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των ξύλινων κατασκευών από το 1979 με πρωτοστάτη τον Μπαρδουνιώτη Δημήτριο που εξελίσσεται σε άριστο ξυλουργό στην προσπάθειά του να δημιουργήσει κατασκευές αντάξιες της εμπιστοσύνης των πελατών του.  

Λόγω της πολυετούς πείρας του στο ξυλουργείο επί της οδού Παπατσώνη 16 ανοίγει το 1987 την πρώτη για τα δεδομένα της Καλαμάτας έκθεσης επίπλων κουζίνας επί της οδού Φαρών.

Σήμερα, έχοντας μεταφέρει την πείρα του στους δύο υιούς του, Γεώργιο & Παναγιώτη , εγγυώνται ποιότητα , άρτια αισθητική , συνέπεια στις παραδόσεις & κυρίως προσιτές τιμές λόγω των συνθηκών που ζούμε.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες στους πελάτες. Επιπλέον, οι προσπάθειές μας εκτείνονται πέρα από την παροχή εξαιρετικών προϊόντων και υπηρεσίες σε αυτούς που τα χρειάζονται.

Η εταιρία μας πραγματοποιεί έρευνες και συμμετέχει σε μια πληθώρα πρωτοβουλιών ,για να αναπτύσσει συνεχώς τον βιομηχανικό τομεά και να συνεισφέρει στον υποψήφιο πελάτη.

Εφαρμόζουμε μια στρατηγική για να επιτύχουμε την ανάπτυξη μέσω της καινοτομίας και να ενισχύσουμε τις ικανότητες των συνεργατών μας.Αναζητούμε συνεχώς νέες τεχνολογίες και προϊόντα που θα έχουν μεγαλύτερη αντοχή και καλύτερη αισθητική.

123